СУ "Алеко Константинов", град Луковит » Откриване на изложба по проект „Атлас на каменоделеца“

СУ "Алеко Константинов", град Луковит

Доверете се на традицията, за да посрещнем уверено бъдещето!

гр. Луковит, обл. Ловеч, ул. "Възраждане" №104

тел.: 0879 125 202

e-mail: sou_lukovit@abv.bg

Нашето училище

Откриване на изложба по проект „Атлас на каменоделеца“Начало на сайта

Учениците от VIII „а“, X “а“ и XI “а“ клас специалност „Екскурзоводско обслужване“ от СУ „Алеко Константинов“, заедно с класните ръководители Павлинка Василева, Мариела Миленкова, Цветанка Славчева, Директорът Мая Ралчева Иванова и психологът Павлина Симеонова взеха участие в откриването на изложба по проект „Атлас на каменоделеца“ на Професионалната гимназия по каменообработване в с. Кунино. Творбите са създадени в рамките на проект, който гимназията реализира по ОП НОИР, в изпълнение на Стратегията за ВОМР на МИГ Луковит-Роман и с партньорството на Община Луковит.

Изложбата е тържествен финал на проектните дейности, а целите и изпълнението на проекта бяха коментирани при откриването от директора на гимназията доц. д-р Христо Димитров, заместник-кмета на Община Луковит Цветенка Хаджиева, преподавателите Боряна Георгиева, Павлина Стоянова, Валери Ганчев, Дарин Ганчев.

На събитието присъстваха, и учители и ученици от ПГСС „Сергей Румянцев“, представители на общинската администрация, НЧ „Съзнание 1895“ и част от екипа на МИГ Луковит-Роман.