СУ "Алеко Константинов", град Луковит » Тържествено изпращане на випуск 2016

СУ "Алеко Константинов", град Луковит

Доверете се на традицията, за да посрещнем уверено бъдещето!

гр. Луковит, обл. Ловеч, ул. "Възраждане" №104

тел.: 0879 125 202

e-mail: info-1100402@edu.mon.bg

Нашето училище

Тържествено изпращане на випуск 2016Начало на сайта

113 май бе един много специален ден за абитуриентите на СОУ „Алеко Константинов“. Ден, изпълнен с радост, надежда, но и малко тъга.

Учениците от 12 „б“ с, класен ръководител г-жа Диляна Колева, влязоха за последен път в час, за да си припомнят всички онези емоционални моменти от годините, прекарани заедно. Всеки получи почетно отличие с шеговит характер от класната, придружено от символно магнитче с пожелание и четирилистна детелина за късмет. Краткият филм с клипове и снимки от живота в любимото училище върна времето назад.

Изпълнен с емоции бе и последният учебен час на 12 „а“ клас, с ръководител г-жа Марийка Цветкова. Учениците получиха призове от класната и изгледаха презентация, в която проследиха израстването си през годините, прекарани в СОУ-то.

Лошото време не успя да помрачи настроението по време на изпращането. Зрелостниците предадоха знамето на училището и огънят – символ на духа и знанието на идващите след тях, получиха поздрав от директора Ваня Иванова, от секретаря на Община Луковит, от класните си ръководители и от ученици от 11 клас. Изявилите се дванадесетокласници бяха наградени с плакети за отличен успех, активна спортна дейност и художествена самодейност.

Абитуриентите оставиха своята малка следа в любимото училище като подариха за спомен картина от луковитския художник Иван Ненов, след което поднесоха с благодарност цвете на своите преподаватели. Заедно с пожеланията за добър път, остана и тяхното обещание никога да не забравят от къде са тръгнали.

1 3
Още снимки от изпращането